Pagina's

zaterdag 18 december 2010

"I am from Holland and I am going to kill you!"

Het was weer ouderwets lachen met de PVV deze week; het Circus Wilders lanceerde deze week het lugubere om plan ten strijde te trekken tegen Iran. Van alle 6 miljard mensen die deze wereld telt, zijn er blijkbaar nog altijd 24 mensen die niet helemaal weten wat er in de wereld om hen heen gebeurd. Bij de PVV is dit logisch. Immers; kunst & cultuur, algemene ontwikkeling en kennis behoren tot linkse hobby’s. Dus ergens is het ook wel te verklaren dat de Partij voor de Veroordeelden niet helemaal weet dat de invallen in Irak en Afghanistan zijn uitgelopen op een totaal fiasco. Men heeft daar nog steeds niet door dat de inwoners van die landen het terrein kennen als hun broekzak en daarom met enig gemak al het moderne wapentuig van de Amerikanen kunnen weerstaan. In Iran zal dat niet anders zijn. De invallen in Irak en Afghanistan kostten de Nederlandse overheid handenvol geld; de staatsschuld is hierdoor met miljarden opgelopen. Zelfs het Pentagon weet het; bij de PVV hebben ze het nog steeds niet helemaal door. Het oplopen van de staatsschuld komt immers niet door miskleunende banken en nutteloze acties in Irak en Afghanistan, maar door die linkse hobby's van de PvdA, zo meent men daar. Teheran schudde ondertussen al op zijn grondvesten, toen het hoorde dat de PVV het snode plan had tegen ze ten strijde te trekken. Alle ogen en radars waren ineens gericht op de Tomahawks, vliegdekschepen en gevechtseenheden uit Nederland. Mahmoud Ahmadinejad kreeg al nachtmerries over een Nederlandse G.I., die ineens voor zijn neus stond met de loop van zijn vuurwapen op de neus van de Iraanse president:”I am from Holland, and I am going to kill you!” (Jeff Dunham kan dit op onnavolgbare wijze). Ahmadinejad heeft sinds die tijd ook geen oog meer dicht gedaan. Logisch...

Ik begin al een beetje medelijden te krijgen met onze nieuwbakken premier Mark Rutte; hij wordt keer op keer door de PVV in zijn hemd gezet. Keer op keer mag hij aan regeringen in het buitenland uitleggen dat het PVV-standpunt niet het algemene standpunt van de regering is. In hetzelfde buitenland snappen ze er inmiddels helemaal niets meer van; de PVV gedoogt deze regering maar maakt er zelf geen deel vanuit? Is dat niet hetzelfde als ‘weglopen voor je verantwoordelijkheden’? Die Wilders heeft toch wel mee gedaan aan de onderhandelingen… maar hij maakt geen deel uit van de regering? Rutte is vervolgens uren bezig met het uitleggen van deze gedoogconstructie en uiteindelijk doet iedereen het maar af, alsof ze het na 325x eindelijk doorhebben. De PVV en met name kamerlid Kortenhoeve is een gevaar voor ons land. In ieder geval zet 'ie ons internationaal behoorlijk voor schut.

Opinie Paultje meldde al eerder dat de PVV niet van deze wereld is. PVV staat dan ook voor Prutsers, Viezerikken en Veroordeelden. De anti-Islambeweging van Geert Wilders vatte recentelijk nog het plan op, om alle Palestijnen maar naar Jordanië te sturen, zodat ze dáár een eigen staat konden stichten. De wereld sprak er schande van; zelfs Israël en de VS waren mordicus tegen de wilde plannen uit Den Haag. Logisch, want de Amerikanen leveren het Israëlische leger gratis wapentuig, om die vervolgens uit te testen op Palestijnen. Werkt het, dan kunnen de Amerikanen die rommel verder ontwikkelen. De Israëlisch zitten dus niet te wachten op een raar mannetje met een heel slecht kapsel uit Limburg die de Palestijnen weg wil hebben. Dan hebben de Israëlisch niets meer om op te schieten. Stomme zet, van de Grote Leider. Niet in de laatste plaats omdat de financiers van de PVV streng-Orthodoxe meer zeer rijke Joden zijn, uit de VS en Israël. Maar bedenk hierbij dat Wilders de wereld niet helemaal compleet en scherp ziet, vanachter 25 man beveilingspersoneel. Overigens meneer Wilders; als 1 miljoen allochtonen in Nederland de Nederlandse belastingbetaler volgens uw eigen onderzoek 7 miljard euro kosten en u wilt daarop bezuinigen… kunnen we dan ook bezuinigen op die 15.000 euro dat uw beveiliging de Nederlandse belastingbetaler PER DAG kost? Heeft twee voordelen: 1) we besparen jaarlijks 5,4 miljoen euro uit 2) u ziet de wereld weer wat scherper en helderder, waardoor u misschien met betere ideeën komt.

De PVV is nog altijd van mening dat alles wat Moslim is, een bedreiging voor de wereldvrede vormt. En daarom moet iedereen, die ook maar naar de Koran kijkt, met wortel en tak worden uitgeroeid. Te beginnen dus in Teheran. Misschien is het wel een goed idee om alle PVV’ers naar Iran te sturen, en dan mogen ze nog wat munitie meenemen ook. De 24 hondstrouwe Kamerleden van de PVV zijn de enige groep ter wereld die nog steeds niet door heeft dan niet Moslims, maar de Chinezen en Russen de wereldheerschappij overnemen, ten koste van het zieltogende Amerika. Bij de PVV, waar ongeveer iedereen wel een keer is veroordeeld en als straf het woordvoerderschap is ontnomen, snapt geen hond dat het Nederlandse bedrijfsleven in hoge mate afhankelijk is van opdrachten uit Islamitische landen; met name die rond de Perzische Golf. Er is slechts een handjevol mensen in Nederland die de toch altijd weer lachwekkende en dolkomische clownsact die de partij iedere keer weg geeft, serieus neemt. Het zijn om precies te zijn 1,5 miljoen mensen (minder dan 10% van de totale bevolking), die de clownsacts van de PVV bloedserieus nemen;”Ja, Moslims… aanvallen die handel. Uitroeien met wortel en tak!”. De rest barst uit in schaterlachen. En de 24 leden van de PVV zijn de enige mensen op aarde, die nog steeds niet snappen dat extremisme erg gevaarlijk is. Of dat nu van links of van rechts komt; ook Moslim-extremisme is inderdaad ook gevaarlijk. Maar rechts extremisten, zoals de PVV die voorstaat, vallen in dezelfde categorie. En PVV’ers zijn extremisten, dus ook gevaarlijk. Zeker als je met het idee rond loopt, om een land aan te gaan vallen en ondertussen in Nederland bezuinigt op uitgaven voor mensen, die het toch al zwaar hebben, algemene ontwikkeling en kunst & cultuur.

Het is logisch te denken dat Iran aan een kernbom werkt. De ons omringende landen – Duitsland en het VK – en Frankrijk (ook redelijk in de buurt) beschikken al decennia over één of meerdere kernbommen en niet zo gek lang geleden onthulde klokkenluiderssite WikiLeaks dat de Amerikanen een wat van die rommel ook in Nederland hebben geïnstalleerd; op vliegbasis Volkel om precies te zijn. Dat nieuws moet volledig aan de PVV zijn voorbijgegaan. Immers, algemene ontwikkeling en feitenkennis zijn een linkse hobby.

Overigens moet gezegd worden dat de PVV haar aanvalsplan weer heel snel introk, toen bleek, dat het plan slecht viel bij een meerderheid van de Nederlandse bevolking. Het was allemaal verkeerd begrepen en vooral verkeerd uitgelegd door die duivelse linkse pers in Nederland, zo verklaarde de Grote Leider diezelfde middag. Zag ’s werelds grootste Islamhater het licht? Geen idee. Feit is, dat de PVV in zeer korte tijd op twee haatzaaiende en zwaar discriminerende onderwerpen uit hun verkiezingsprogramma, bakzeil moeten halen. Nog een feit is, dat de PVV op twee onderwerpen beter kan draaien dan voormalig PvdA-leider Wouter Bos op tien. Misschien moeten we preventief de PVV aanvallen om een oorlog met Iran te voorkomen

Benieuwd wat het Circus Wilders nog meer voor ons in het vat heeft zitten…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten