Pagina's

vrijdag 22 april 2011

Geestelijk gehandicapt PVV heeft Olympische Spelen hard nodig

Wat een geweldige tijd is dit voor uw Opinie Paultje. Niet alleen omdat het buiten schitterend mooi weer is - dat betalen de weergoden weer terug met een zomer vol regenbuien –, maar ook omdat de PVV stevig aan het blunderen is. Dat is ook merkbaar in de peilingen; de anti-Islambeweging verliest steeds meer terrein aan de VVD. En om eerlijk te zijn, is het veel beter zaken doen met de VVD, dan met de partij met oogkleppen op; de PVV. De partij die had beloofd 3.000 man extra politieagenten in te zetten (het in het rechtse kamp veel gehoorde ‘meer blauw op straat’) en 5.000 mensen extra zorgpersoneel aan te nemen (meer handen aan het bed), het kwartje van Kok terug zou brengen naar de burger, komt al na één jaar mee regeren bedrogen uit. Het Kwartje van Kok is meer dan 10 jaar en 5 rechtse kabinetten nog steeds niet terug bij de burger (zal ook nooit gebeuren, want is een lekker extraatje voor de schatkist) en in de plaats van 5.000 extra politieagenten aan te nemen, worden er 10.000 (gedwongen) de laat uit gestuurd. Het aantal handen aan het bed gaat van 3.000 naar nul en ook weet Gerd Wilders… sorry… eh… Gerd Leers zich nog steeds geen raad met het allochtonenbeleid. Daar, waar de PVV liefst morgen alle Moslims de grens over zou willen zetten en Nederland terug wil geven aan de Nederlanders, is er tot nu toe nog geen Moslim het land uit gezet.

En als klap op de vuurpijl riep PVV’er Richard Mos (u weet wel, die man met die iets te losse handjes) deze week, dat Nederland de Olympische Spelen voor Geestelijk Gehandicapten binnen moet halen. Wat bezielt die man? Kan dan de aanhang van de PVV ook eens in beweging komen? Wil meneer Mos ook eens iets doen voor zijn achterban? Immers, er zijn 1,5 miljoen laaggeletterden in Nederland en tijdens de laatste Tweede Kamerverkiezingen stemden 1,5 miljoen mensen op de PVV. Zou er een causaal verband zijn? Gaat de PVV nu met rechts geld, linkse hobby’s financieren? Sociale zaken zijn toch voor verschrikkelijke linkse afdelingen als PvdA, GroenLinks en SP? Waarom deze Spelen organiseren? Is de PVV bang om zelf buiten te prijzen te vallen?

De PVV: Dat was die partij, die deze week ook het plan lanceerde om de koningin uit te schakelen tijdens regeringsformaties. De koningin had tijdens het formatieproces namelijk aangestuurd op een Paars Plus kabinet met PvdA, GroenLinks, D’66 en VVD. Een bij voorbaat kansloze missie, maar de PVV is daar nog steeds erg verbouwereerd over. De koningin sympathiseert met de PvdA en iedereen die dat doet, moet monddood worden gemaakt en het liefst worden verbannen naar Noord-Korea. De koningin mag alleen nog maar lintjes doorknippen en verder haar mond houden over politiek.

De PVV: dat is niet alleen de Partij voor de Veroordeelden (liefst negen PVV-kamerleden kwamen eind 2010 in het nieuws, omdat ze een veroordeling met geweldsincidenten aan hun broek hadden), maar ook de Partij van het Verraad. Openbaar Vervoer aanbesteden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Dat is goed voor de marktwerking. Het marktgerichte denken is er in Nederland ingesleten en hoewel iedereen talloze voorbeelden op kan noemen, waaruit duidelijk en helder naar voren komt, dat marktwerking alleen maar slechter is voor de voormalige nutsbedrijven, blijft Nederland ervan overtuigd, om hele land maar over te geven aan de marktwerking. Het begon met de telecom en spoorwegen, daarna de zorg, toen de energie en als het aan de VVD ligt, volgen de autosnelwegen en het gevangeniswezen zeer binnenkort. Ondertussen vliegen er bij Defensie 10.000 mensen uit en bij KPN nog eens 5.000 mensen. Het kleine beetje noodzakelijke maakindustrie wat we nog hebben in Nederland, wordt door de VVD zo gewenste marktwerking verkwanseld aan Amerikanen, Duitsers, Fransen en Zweden en Nederland blijft met lege handen achter.

De PVV: een partij, die verre van democratisch is en ook niet echt democratisch aan de macht is gekomen. De anti-Islambeweging doet naar de buitenwereld net, alsof ze deze supperrechtse regering alleen gedoogt. Maar ondertussen hangen de ministers Opstelten en Leers als marionettenpoppen aan de nylon draadjes van meneer Wilders en mevrouw Agema. Als burgemeesters waren Opstelten en Leers keien in hun vak. Bewonderenswaardige bestuurders waren het. Als ministers bakken ze er nog bijzonder weinig van, omdat ze onder strenge regie van dictator Wilders staan. Niet Mark Rutte is minister-president, maar Geert Wilders. Rutte doet namelijk bij elke toespraak zijn uiterste best, om geen uitspraken te doen, die Wilders tegen de borst stuiten. Want dan verliest Rutte zijn ondemocratische gedoogsteun en daarmee elke steun voor deze ondemocratische regering. Nederland wilde dit kabinet eigenlijk helemaal niet; het strafte het CDA keihard af tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Daarna tijdens de Eerste Kamerverkiezngen nog een keer en nog steeds staat het CDA historisch laag in de peilingen. Als er nu nieuwe verkiezingen zouden worden gehouden, dan zouden de Christendemocraten (wat heet, 'democraten') nog maar 15 zetels over houden, van de 22 die ze er nu hebben. Nederland was en is CDA-moe; CDA-beu! Maar toch doet het CDA mee. Tel daarbij op, dat het een minderheidsregering is, dan kun je niet anders concluderen dat dit een ondemocratisch gekozen regering is, die Nederland helemaal niet wil. En ondertussen slaat de oppositie onder leiding van de niet echt heel sterke Job Cohen nog geen deuk in een pakje boter.

De PVV: Ooit de partij die tegen alles was, wat links of Moslim (of beiden) was. De PVV was ooit de partij, die tegen Europa was, omdat het teveel allochtonen uit niet-Westerse landen naar Nederland zou trekken. En juist in Europa behaalden ze hun grootste succes tot nu toe. De PVV, de partij die fel voorstander is van het verbranden van de Koran en alleen al daarom de loftrompet afstak voor de Amerikaanse dominee Terri Jones, die tijdens een showproces de Koran schuldig achtte aan misdaden tegen de menselijkheid en het heilige boek daarom veroordeelde tot rituele verbranding. Het showproces werd gefilmd en op internet geplaatst. Zelfs de Amerikaanse regering had Jones gesmeekt dit vooral niet te doen, om de stabiliteit in de wereld te bewaren. Maar Jones luisterde niet en verbrandde het heilige boek ritueel. Moslims over de hele wereld kwamen direct in beweging en schreeuwden het uit van woede. Jones heeft alleen nog maar de haat over zich heen geroepen en in Nederland is de PVV alleen maar blij met de actie van Jones.

De PVV: dat is tegelijkertijd die partij, die een dictee onder basisschoolscholieren in Den Haag wil verbieden, omdat het onderwerp een allochtone moeder en dochter zijn. Woest verklaarde een Haags PVV-raadslid dat het een schande is en (vanzelfsprekend) de schuld van die verfoeide linkse kerk, dat onschuldige kinderen nu worden dood gesmeten met linkse retoriek als de belevenissen van een allochtone moeder uit Somalië en haar dochter. In Japan voltrekt zich de grootste kernramp sinds Tjsernobyl in 1989; 80.000 mensen worden noodgedwongen geëvacueerd en kunnen de komende 100 jaar niet terug keren naar hun geboortegrond of de huizen, waar ze al generaties lang in woonden, en de PVV maakt zich in Nederland druk om een opstel voor basisschoolleerlingen en het organiseren van de Olympische Spelen voor Geestelijk Gehandicapten. En dat, terwijl het opstel inging op het integreren van beide Somalische dames. Daar kan de PVV toch onmogelijk tegen zijn. Toch?

Je zou je bijna afvragen wie die Spelen nu het hardst nodig heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten