Pagina's

zondag 24 juli 2016

Islamitische Staat heeft geantwoord:”Jullie zijn in oorlog met ons? Prima! Dit is ons antwoord!”


Aan de lijst van aanslagen in Europa lijkt maar geen einde te willen komen. In één week tijd werd Duitsland opgeschrikt door liefst 4 idioten die op Westerlingen begonnen in te hakken. Aan het begin van de week was er een Syrische vluchteling die in een trein naar Würzburg plotseling met een hakbijl op passagiers begon in te hakken: 19 zwaargewonden. Een paar dagen later opende een Iraanse vluchteling het vuur op winkelend publiek in München en doodde 8 onschuldige burgers. Daar bovenop kwamen ook nog eens 35 gewonden, waarvan er 3 in levensgevaar zijn. De acht doden en drie zwaargewonden zijn jonge mensen; kinderen. Tieners. De week werd afgesloten met een Syrische vluchteling die met een kapmes inhakte op een 32-jarige zwangere vrouw in het Zuidduitse Reutlingen; vrouw en nog ongeboren (!) kind zijn dood. Op de valreep pleegt (alweer) een Syrische asielzoeker een aanslag op een muziekfestival in Ansbach: Alleen de aanslagpleger zelf komt om het leven.

Parijs, Brussel, Nice en in één week tijd liefst 3 steden in Duitsland. Islamlistische Staat slaat flink om zich heen. Onder druk van populisten als Geert Wilders, Nigel Farage en Marine Le Pen hebben de Europese regeringsleiders driewerf geroepen dat het Westen in oorlog met Islamitische Staat is. Ferme uitspraken, maar wel uitspraken die de heilssoldaten als muziek in de oren klinken. Islamitische Staat heeft geantwoord:”Jullie zijn in oorlog met ons? Prima! Dit is ons antwoord!”. En daar werden nog een paar onschuldige burgers de dood in gejaagd.

Het moet worden gezegd dat de Europese regeringsleiders op dit moment geen enkel antwoord hebben op hoe de heilssoldaten van Islamitische Staat te bestrijden. Toegegeven moet worden dat de jihadisten bijzonder goed zijn georganiseerd. Met een paar duizend man sterk (officiële cijfers ontbreken maar aangenomen wordt dat het leger van Islamitische Staat niet groter is dan ca. 11.000 man) houden ze zo ongeveer de hele wereld in hun greep. De wereld dacht hierop de reageren door met een internationale troepenmacht van liefst 16 naties met 100 straaljagers bommen en granaten af te werpen op stellingen van Islamitische Staat in Irak en Syrië. Maar die bombardementen hebben het proces eigenlijk alleen maar verergerd. Islamitische Staat is fors een de verliezende hand (als we de media tenminste mogen geloven). Een kat in het nauw maakt rare sprongen en dus plegen de heilssoldaten steeds meer aanslagen in het Westen. Daar bovenop heeft het Western met haar bombardementen een immense vluchtelingenexodus gecreëerd. Jaarlijks stromen miljoenen vluchtelingen naar Europa op zoek naar een veiliger heenkomen dan de bommen en granaten die Westerse straaljagers op hun huis bombarderen.

Burgers zullen al die aanslagen en de massaverkrachting in Keulen begin dit jaar zien als een bevestiging van een falend asielbeleid. Dus zullen ze op gegeven moment voor eigen rechter gaan spelen. Zoals dat eigenlijk nu al gebeurd in Duitsland, waar extreemrechtse groeperingen diverse asielzoekerscentra in de hens steken. Westerse burgers zullen op gegeven moment onder aanvoering van Wilders, Farrage en Le Pen de wapens zelf oppakken en iedere moslim die ze niet vertrouwen (en dat zijn er helaas nogal wat) een kogel door het hoofd schieten. Dan krijg je een burgeroorlog op Europese bodem: gelovigen tegen niet geloven en dat is precies wat Islamitische Staat wil zien gebeuren. Westerlingen die de wapens oppakken tegen moslims. Het wordt één grote ellende die de jihadisten van IS met enige gemak zullen winnen. Immers gedijen ze erg goed in chaotische situaties. Bovendien is een heilige oorlog precies waar IS op uit is. Gelovigen die vechten tegen niet geloven: een gemiddelde IS strijder komt erop klaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten