Pagina's

zaterdag 16 oktober 2021

Een vaccinatiegraad van 95% - 97% is onhaalbaar

Dachten we net dat we de Ernst Kuipers’, Marion Koopmans-en,  Diederik Gommers-en en pseudo epidemiologen van deze wereld af waren en dan zitten de praatprogramma’s weer vol met ze, zodat ze hun bankmakerij weer over onze beeldbuizen kunnen uitstrooien. Nu het aantal besmettingen weer oploopt verschijnen ook de onheilsvoorspellers ten tonele, met de meest angstaanjagende berichten. Houdt het nou nooit op?!

Om eerlijk te zijn: Het houdt nooit op. Er komt geen eind aan het coronavirus. We komen nooit meer van dat kutvirus af. Nooit meer. En dat weten de Ernst Kuipers’, Marion Koopmans-en,  Diederik Gommers-en en pseudo epidemiologen ook wel. Ze hebben er liefst 20 jaar voor in de school- en universiteitsbankjes gezeten en zijn slim genoeg om te weten dat de door hun zo gewilde 95% - 97% vaccinatiegraad onhaalbaar is.

En de schrijver van dit stukje zal u meteen uitleggen waarom: De mensen die nu zijn gevaccineerd, zijn gevaccineerd omdat ze de verantwoordelijkheid naar de samenleving voelden dat vaccinatie de enige uitweg uit deze corona heisa was. Dat is pakweg 89% van de bevolking. Wellicht dat er zich nog een paar mensen bedenken (‘ik mag de McDonald’s niet meer in, dus ik laat me maar vaccineren’) en die 66.5% naar 90% of 91% kan worden getild. Ten tweede: Er loopt een slinger van dorpen en steden van pakweg Zeeland, via West Brabant, Zuid Holland en Gelderland naar ongeveer de Achterhoek; de zogenaamde ‘bible belt’. Dat is een serie dorpen en steden waar 3.000 jaar inteelt woont. Deze horrorfiguren geloven niet in een vaccinatie want wanneer je ziek wordt is dat je eigen schuld, en een straf van God. Bekend verhaal is dat van een moeder uit één van deze dorpen, die haar 19-jarige dochter niet wilde vaccineren tegen de griep. Het meisje stierf maar had gered kunnen worden met een vaccinatie. De moeder is geheel terecht veroordeeld voor moord.

Als laatste hebben we de volgers van volksmenner en dorpsidioot Thierry Baudet. Deze mislukte geschiedenisleraar heeft het Trump scenario uit de VS overgenomen. In de VS willen de Republikeinen niet dat er wordt gevaccineerd. Deels omdat God dat niet wil (ook hier leven zwaar gelovige mafketels), maar ook omdat rechts Amerika wil dat het vaccinatieprogramma een flop wordt, zodat ze bij de aanstaande verkiezingen in 2022 (de tussentijdse verkiezingen, of ‘mid terms’) de Democraten van wanbeleid kunnen beschuldigen. Dus slingeren ze verhalen de wereld in dat je van vaccinatie magnetisch wordt, er 5G microchips in de injectiespuiten zitten of je er zelfs van kunt sterven. Als laatste willen de Republikeinen niet dat de overheid de baas wordt over het menselijk lichaam. Die strategie snapt dorpsgek Baudet niet. Maar ondertussen heeft hij wel steeds meer volgers, die de langdurige coronamaatregelen van de RIVM strebers beu zijn en nu weer eens gewoon willen leven zoals vóór de corona heisa.

Het wordt tijd dat we als bevolking gaan leren leven met het coronavirus, zoals we ook hebben leren leven met het griepvirus. Het herinvoeren van de anderhalve meter maatregel, mondkapjesplicht, lock downs of zelfs een avondklok zal onherroepelijk tot verontwaardiging onder de bevolking leiden, aangezien die coronamaatregelen dan alleen maar worden ingesteld om die paar procent ongevaccineerden over de streep te trekken. En die paar procent gaat zich niet laten vaccineren.

Met een 66.5% vaccinatiegraad heeft Nederland een mooie beschermingsmuur opgebouwd. Toch zijn de strebertjes bij het RIVM niet tevreden. Om voldoende bescherming te bieden tegen de Deltavariant (of één van de andere talloze varianten van het coronavirus) moet een vaccinatiegraad van 95% - 97% worden gehaald. Maar dat is een utopie. Het gaat niet gebeuren. Nu niet. Dan niet. Nooit.

De strebertjes bij het RIVM denken blijkbaar dat ze alles kunnen controleren. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten