Pagina's

maandag 30 mei 2011

Wilders wordt vrijgesproken; wedden...?

He, he… het Circus Wilders trekt langzaam de stad uit. Langzaam maar zeker wordt het weer rustig in de stad, nadat dompteur Moszkowicz de leeuwen, tijgers en olifanten in het gareel heeft gekregen en vakkundig terug in hun kooien heeft gestopt. De laatste vrachtwagens met tentstokken, woonwagens en elektra rijden de stad uit. Voorop rijdt de vrachtwagen met daarin circusdirecteur Wilders tevreden aan het stuur. Hij is weer vrij man. Want de leeuwen, tijgers, krokodillen, slangen en andere gevaarlijke beesten waren als de dood voor hem. Voor hem niets meer te vrezen.

Er komt een einde aan de zaak Wilders. De zaak Wilders, waarin het draaide om de vrijheid van meningsuiting. Wat mag een politicus zeggen en wat niet? Hebben de opmerkingen van Wilders aangezet tot haat, geweld en discriminatie. Nee, menen voorstanders. Ja, menen tegenstanders. Voorstanders menen dat Moslims zelf zijn begonnen met het aanzetten tot haat en nijd, door met twee vliegtuigen een paar torens in New York plat te gooien. Tegenstanders menen dat ieder volk zijn extremisten heeft en keurt extremisten af. Dus ook het platgooien van de torens in New York, nu iets meer dan 10 jaar gelden. Voorstanders zijn woedend op alle Moslims, omdat alle Moslims niet deugen; ze zijn lui, zetten aan tot haat en nijd, terroriseren buurten en verkrachten autochtone jonge meisjes. Tegenstanders menen dat die Moslims, die aanzetten tot haat en nijd en het criminele pad bewandelen, moeten worden gestraft voor hun daden. Maar dat wil niet zeggen dat per definitie alle Moslims fout zijn.

Feit is echter wel, dat zo ongeveer heel Nederland bang is geworden voor Geert Wilders. Niemand durft kritiek te leveren om deze verschrikking uit Limburg. Hordes journalisten lopen als angsthazen achter hem aan en verslaan elke scheet die hij laat. Niet berichten over Wilders betekent dat je partijdig en dus links bent. Van de NOS tot RTL; van Telegraaf tot Volkskrant en alles wat daar tussen zit; het volledige Nederlandse journaille schrijft alles op en legt alles vast wat Wilders zegt. Zelfs de haatdragende toespraak, die Wilders hield op Ground Zero, werd in Nederland live uitgezonden door alle zenders. Bang om de toespraak niet te tonen en dus als links te worden afgeschilderd. Zowel de journalisten van de NOS als van RTL snappen niet dat hoe meer aandacht die man krijgt, hoe meer succes hij heeft. Dus wordt elke minuut verslagen; elke uitspraak vastgelegd. Want vooral de NOS wil laten zien dat ze toch echt niet links zijn en besteed vrijwel elke minuut, die ze heeft, aan de rechtszaak rond deze haatzaaiende idioot. En links zijn mag tegenwoordig niet meer, want dan ben je automatisch lid van de PvdA en in de ogen van Wilders is de PvdA de aanstichter van alle kwaad, omdat de PvdA hoogstpersoonlijk alle Moslims naar Nederland heeft gehaald. Het is een tactiek, die de Limburger heeft overgenomen van wijlen Pim Fortuyn. En als je dat maar lang genoeg volhoudt, dan gaan mensen het nog geloven ook. Niemand die verder nadenkt. Want nadenken is feitenkennis en feitenkennis is te moeilijk en dus links. En Links zijn mag niet meer in Nederland want dan ben je lid van de PvdA en de PvdA… enz enz.

Enfin, de rechters zullen morgen net zo bang zijn als de rest van Nederland en Wilders op alle aanklachten vrijspreken. De rechters hebben van het OM zelfs instructies gekregen hoe met Wilders om te gaan. Alsof het een Fabergé-ei betrreft. Als er nu nog mensen zijn, die erin geloven, dat Wilders zal worden veroordeeld, dan moeten die mensen hoognodig een IQ-test ondergaan, en vooral niet schrikken van het resultaat. Uw Opinie Paultje durft er zelfs een krat Enschedé’s bier op te zetten, dat Wilders morgen op alle aanklachten zal worden vrijgesproken. Hij kan daarna dus gewoon doorgaan met uitschelden, afkafferen, discrimineren en haat zaaien. Immers, hij is er niet op veroordeeld en in Nederland kan iemand nooit worden vervolgd voor hetzelfde vergrijp. Dus als Wilders morgen wordt vrijgesproken – en dat wordt hij –, dan kan hij nooit meer van zijn leven voor de rechter worden gesmeten in verband met haat zaaien, discrimineren, enz enz.. Hij kan doorgaan met het uitschelden van PvdA-stemmers voor stemvee en zijn dictatoriale ambities verder waarmaken. Het is een vrij man.

Zelfs het Openbaar Ministerie gaat gebukt onder haatmails en dreigtelefoontjes. De aanklagers willen niet partijdig zijn en hebben daarom maar vrijspraak gevraagd. De aanklagers zijn te bang voor die minder dan 10% van alle Nederlanders, die op Wilders hebben gestemd vanwege zijn extreem-rechtse ideeën. Deze mensen bedreigen een ieder, die tegen Wilders is en faliekant gekeerd is tegen zijn scheldpartijen. Deze mensen vinden het goed, dat mensen worden be- en veroordeeld op huidskleur, ras en geloof. Deze mensen keuren afkafferen, discrimineren en haat zaaien goed. Iedereen moet gewoon alles kunnen zeggen. Grenzen zijn verdwenen. Net als het fatsoen.

Zegt u het maar; geldt de weddenschap? Durft u het aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten