Pagina's

zondag 20 november 2016

Volstrekte logica:

1. Donald Trump is gekozen tot president van de Verenigde Staten omdat het alternatief een vrouw was. Dat de Amerikanen voor Trump hebben gekozen heeft niets te maken met zijn uitspraken, ideeën of standpunten. Amerikanen kiezen liever een racistische en seksistische oplichter tot president dan een vrouw die geen e-mails kan versturen.

2. Rusland zit achter de aanslag op MH17. Door Rusland gesteunde milities hebben een fout gemaakt en gedacht dat ze een gevechtsvliegtuig hadden geraakt. Die fout durven ze niet toe te geven en de internationale gemeenschap wil Rusland niet verder onder druk zetten omdat het om Nederlanders gaat
3. Tijdens de ramp in Srebrenica zijn de Nederlandse militairen door de internationale gemeenschap aan hun lot overgelaten. Niemand had interesse om de Nederlanders te helpen uit angst verzeild te raken in een oorlog tussen moslims en christenen
4. Recep Tayyip Erdogan heeft de Turkse coup zelf geregisseerd. In de weken er na zijn er meer dan 100.000 mensen opgepakt en vastgezet. Media zijn gesloten. Internet is afgeknepen. Die staatsgreep kwam Erdogan net iets te goed uit.
5. Europa en de Europese Unie worden gegijzeld door grote industriële en machtige bedrijven. Net als de Amerikaanse politiek. De wet- en regelgeving uit zowel Washington als Brussel heeft niets meer van doen met de welvaart de welstand van consumenten maar alles met bescherming van het grootkapitaal. Politici zitten in de houtgreep bij vooral banken en verzekeraars, die de dienst uitmaken.
6. Van dreigementen uit de islamitische wereld naar Wilders is al jaren geen sprake meer. Geert Wilders krijgt bescherming omdat de andere partijen bang zijn dat hem iets overkomt en er vervolgens een volksopstand uitbreekt. Maar Wilders' achterban kan extreem gewelddadig zijn en dus durft niemand hem aan te pakken. Hij is dus onaantastbaar.
7. De Teevendeal zou de VVD de verkiezingswinst kunnen kosten dus moest Rutte buiten schot blijven. Van der Steur is door de VVD geofferd. Ard van der Steur is weggestuurd en dus blijft Rutte buiten schot. Verkiezingen op komst dus Van der Steur moest wijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten